Previous
Next

Képzéseink

Az Aleskaaerial Akadémia oktatóképzései évek óta hatékonyan működő, oktatási rendszer alapjaira épülő tanfolyamok, melyek lehetőséget adnak a leendő trénerek számára, hogy minél magasabb szinten tudják kiszolgálni vendégeiket.

 

Képernyőfotó 2024-02-15 - 22.54.32

Aerial Hoop

A képzés tartalma: a tanfolyam tankönyvei, elméleti és gyakorlati oktatás vizsgával, karika kódex videós anyag, sikeres vizsgát követően oktatói oklevél, hospitálási lehetőség
6654

Body Tone Technika ®

A képzés tartalma: elméleti és gyakorlati oktatás vizsgával, a technika hivatalos - nyomtatott tankönyve, anatómiai alapismeretek tankönyv, sikeres vizsgát követően oktatói oklevél és a Body Tone Technika® nevének jogszerű használata
87

Aerial Loops

A képzés tartalma: a tanfolyam tankönyvei, elméleti és gyakorlati oktatás vizsgával, sikeres vizsgát követően oktatói oklevél, hospitálási lehetőség
766

Silk & Hammock

A képzés tartalma: a tanfolyam tankönyvei, elméleti és gyakorlati oktatás vizsgával, Trükk kódex videós anyag, sikeres vizsgát követően oktatói oklevél, hospitálási lehetőség
20231205_pz_7140_resize

Aerial Cube

A képzés tartalma: a tanfolyam tankönyvei, elméleti és gyakorlati oktatás vizsgával, Trükk kódex videós anyag, sikeres vizsgát követően oktatói oklevél, hospitálási lehetőség Hamarosan!

Sikeres vizsga esetén a további képzések árából 10% kedvezményt biztosítunk.

Egy időben, két képzés 25% kedvezménnyel végezhető el.

Magasan képzett oktatói gárdával, gyakorlat centrikus képzésekkel, már a sikeres vizsgát követően használható tudásanyaggal, igényes képzési jegyzetekkel és családias, baráti hangulattal várunk minden leendő edzőt. A képzések írásbeli és gyakorlati vizsgákkal zárulnak vizsgabizottság felügyelete mellett. Akik teljesítik a követelményrendszert, azok olyan oktatókká válnak a jövőben, akik valóban képesek az ismeretanyag átadására, oktatására, így a mércét magasra helyeztük!

Számunkra kiemelten fontos, hogy hiteles és szakmailag elismert trénereket képezzünk, és hogy a nálunk végzett oktatókon keresztül, ez a sportág a méltó helyére kerüljön mind a hazai, mind a nemzetközi sportkultúrában.

A tananyagunk elsajátítása után, valamint a sikeres vizsgákat követően folyamatos továbbképzéseket is biztosítunk instruktorainknak, hogy változatos, szórakoztató, de mégis komoly munka mellett, a legújabb trendek figyelembevételével legyenek képesek a legmagasabb szintű órákat biztosítani vendégeik számára, ezen túlmenően pedig saját tudásukat is naprakészen tarthatják, valamint továbbfejleszthetik.

A képzés célja, hogy a végzett tréner képes legyen saját maga összeállítani egy koreográfiát tanítványai számára és ezt biztonságosan meg tudja tanítani nekik.

Sáfrány Emese

Képzéseink vezető okataója

CEO

“Nagyon jól éreztem magam az oktató képzésen. Szuper a közösség és profin oktattak a csajok is! Nagyon sok tudást szereztem, hogyan is kezdjek oktatni egy olyan vendéget, aki életébe nem sportolt semmit. Ajánlom bátran a képzést, annak aki ebben a szakmában szeretne elhelyezkedni és a megfelelő tudást begyűjteni hozzá! “

Légtorna irányzatok

Hálásan köszönök Nektek Mindent! A sok segítséget és támogatást, amit Tőletek kaptam. A képzés nagyon színvonalas volt, mind az elméleti oldalról, mind pedig a gyakorlati oldalról egyaránt. Mindegyik oktató egytől egyig nagyon képzett és kedves. Alaposan adják át a tananyagot és minden mozdulatra nagyon nagy figyelmet fordítanak. Mellettük aztán tényleg biztonságban érzi az ember magát. Bátran kérdezhettem, mindig segítettek mindenben. Örülök, hogy Titeket választottalak.  Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni, hiszen nagyon érdekes és hasznos képzéseket tartotok.

Segítünk

Nálunk a hét minden munkanapján segítőkész munkatársak várják az érdeklődőket és a hallgatókat. A személyes tanácsadás, majd később a motiváló közvetlen emberi kapcsolat ugyanúgy része a munkánknak, mint az oktatás vagy a vizsgáztatás.